Dahlke, Rudiger - Het grote mandala kleur- en werkboek

Schrijver:
Titel: Het grote mandala kleur- en werkboek
ISBN: 9789023010463
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2000 2e druk / softcover / 238 pag. / in goede staat (wel klein scheurtje voorkant rechtsboven: zie foto)..
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Puttend uit zijn jarenlange ervaring helpt de 'vader' van de mandala-rage Ruediger Dahlke (München 1951) de lezer bij zijn zoektocht naar de zin van het leven.
Het werken met mandala's effent de weg naar verzoening met vele wezenlijke thema's van ons bestaan. Concentratie en meditatie zijn sleutelbegrippen van dit bijzondere boek.
Recensie(s)Mandala's zijn (meestal) kringvormige symbolische, geometrische tekeningen die in veel culturen voorkomen en het universum symboliseren. Het tekenen en inkleuren van mandala's wordt de laatste jaren veel in groepjes gedaan (maar het kan ook individueel) als ontspanning, meditatie, maar ook therapeutisch. Na een inhoudsopgave en korte inleiding vertelt de auteur de mogelijkheden om mandalatekenen als psychotherapie en diagnosemethode toe te passen. Vervolgens de 166 mandalafiguren uit vele oude en nieuwe culturen met verklaring om na te tekenen, in te kleuren en te mediteren. Het nogal lijvige, vierkante boek ziet er goed verzorgd uit, heeft een duidelijke indeling en bevat veel kant en klare tekeningen die iedereen aan zullen spreken. Voor psychologen en therapeuten kan dit een goede aanvulling zijn op hun methode en voor ieder ander een mooie manier om meer inzicht te krijgen in zichzelf. Op het boekomslag staan als voorbeeld enkele ingekleurde mandala's.

Brievenbuspost (961 gram)
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2019: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: van 100 tot 350 gram: € 3,48 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,35 Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLANDt: van 100 tot 350 gram: € 8,70 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80 (met Track&Trace € 13,00)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dahlke, Rudiger - Het grote mandala kleur- en werkboek Dahlke, Rudiger - Het grote mandala kleur- en werkboek Dahlke, Rudiger - Het grote mandala kleur- en werkboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.