Snelderwaard, A. - Wat & Hoe Fietsgids - Het Groene Hart

Schrijver:
Titel: Wat & Hoe Fietsgids - Het Groene Hart
ISBN: 9789021583624
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: Paperback met ringband / 1e druk 2006 / mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boekje worden 23 fietsroutes, varierend van 14 tot 53 kilometer, in het Groene Hart en langs de kust beschreven. Elke route begint met een inleiding over het betreffende gebied en bevat verder een geschreven routebeschrijving en een kaartje waarop de route is ingetekend. Tot slot een beschrijving van enkele bezienswaardigheden onderweg en vermelding van horecagelegenheden. Alle routes beginnen bij een NS-station of een parkeerplaats; de routes zijn ook onderling te verbinden zodat langere of zelfs meerdaagse tochten gefietst kunnen worden. De beschrijvingen zijn uitermate duidelijk zodat aanvullend kaartmateriaal niet noodzakelijk is. De vele kleurenfoto's zijn van goede kwaliteit en verlevendigen de teksten. Voor de recreatieve fietser een boekje met qua afstanden vele mogelijkheden zodat de fraaiste gedeeltes van het Groene Hart voor de ervaren en onervaren fietser toegankelijk worden. Het gebruik van ringband en stevig papier maken het boekje geschikt om op de fiets mee te nemen.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.