Huffines, LaUna . [ isbn 9789020243239 ] 4317 - Genezen door C

Schrijver:
Titel: Genezen door Contact met Engelen . ( Jezelf helen met licht . ) Genezen door contact met engelen is een complete methode om het helende licht van je ziel, je Zonne-engel en de helende engelen in je lichaam te brengen. -
ISBN: 9789020243239
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes , Deventer . ( - Een bijzonder boek dat op een heldere, gestructureerde wijze duidelijk maakt hoe het zelfhelend vermogen van de mens enorm gestimuleerd kan worden met hulp van de lichtwezen, de engelen. -
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4317 - 3e dr 2003 - 287 p - 405 gr
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Het is een praktisch boek met vele oefeningen en visualisaties en een uitgebreide tabel met een overzicht van allerlei ziekten en klachten.

Dit boek is doorgegeven door de hoog ontwikkelde Engel Jaiwa en bestaat uit vier delen. In deel 1 staat hoe heling vanuit een hoger spiritueel niveau door Engelen kan plaatsvinden. In deel 2 word je via geleide visualisaties gebracht naar de Tempel van Heling, waar je je Zonne-engel en ziel ontmoet. Samen met je eigen innerlijk licht wordt een helingsdriehoek gevormd die het uitgangspunt is van je reis naar de zeven Heilige Kamers van Heling, elk met een eigen spiritueel karakter, waar gewerkt wordt met licht, kleur, klank, je innerlijke Heler en het helend Hologram. In deel 3 ontmoet je de regisseurs van alle lichaamsstelsels voor specifieke heling. In deel 4 wordt gewerkt aan verjonging via een spirituele energiestroom.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.