Forem, Jack - Transcendente meditatie

Schrijver:
Titel: Transcendente meditatie
ISBN: 9789062690077
Taal: Nederlands
Uitgever: MIU Nederland Pers
Bijzonderheden: 1977 / paperback / 239 pag. / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op heldere wijze leidt de auteur ons in in de "Transcendente Meditatie" (T.M.). In het theoretisch gedeelte, wordt uiteengezet hoe de mens, al is hij uiterlijk een beperkt wezen, innerlijk toch "heel" en "oneindig" is met oneindige mogelijkheden. Wetenschappelijk kan men effecten nagaan door E.E.G.; E.C.G.; G.S.R., maar ook door psychologische testen, die, volgens de auteur de werkelijkheid van de T.M. bevestigen. Dit wordt verder ook nagegaan en bevestigd op alle gebieden van het leven: gezin, opvoeding, onderwijs. Door de T.M. gaat volgens de grote Meester Maharishi een nieuwe dageraad voor de mensheid op, de dageraad van de verlichting. Het geheel is gelardeerd met teksten van Maharishi, die ook zelf een inleiding geeft, waarin hij verzekert dat de schrijver zijn gedachten zuiver weergeeft.

Brievenbuspost (272 gram)
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2018: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: van 100 tot 350 gram: € 3,32 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,15 Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË: van 100 tot 350 gram: € 8,40 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Forem, Jack - Transcendente meditatie Forem, Jack - Transcendente meditatie Forem, Jack - Transcendente meditatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.