Duncan, Shannon - Aandachtig in het NU

Schrijver:
Titel: Aandachtig in het NU
ISBN: 9789020283051
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2003 / gebonden / klein formaat / 139 pag. / in goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Stel je voor dat je beschikt over een wetend, ontspannen vertrouwen, dat met verbluffende helderheid je weg door het leven verlicht. Probeer je een leven voor te stellen dat niet wordt beïnvloed door de pijn uit je verleden of zorgen om je toekomst. Deze zijnstoestand begint en eindigt in ons bewustzijn van het huidige moment. We zijn gewoonlijk alleen echt in het nu tijdens momenten van adembenemende schoonheid die elke analyse tarten. Zo kan het bij een prachtige zonsondergang of als je een pasgeboren baby in je armen houdt gebeuren dat je alleen maar stil en vol ontzag die ervaring ondergaat. Maar hoe vaak laten we ons niet in beslag nemen door starre denkpatronen in plaats van oog te hebben voor de talloze zich elk moment aandienende gelegenheden om echt van ons leven te genieten. Dit buitengewone boek brengt ons tot een dieper besef van de waarde van bewust in het hier-en-nu zijn en laat je door middel van voorbeelden zien hoe gauw we eigenlijk buiten het hier-en-nu komen te staan. De beschreven oefeningen zijn simpel en praktisch en vergroten je plezier in het leven. Je gaat de wereld anders ervaren en gaat heel anders leven.Recensie(s)Na het succesvolle boek 'De kracht van het nu'* van Eckhart Tolle verschijnen er meer oefenboeken met 'nu' in de titel. Het lijkt of ook Duncan de boeken van zijn literatuurlijst heeft samengevat en hun denkbeelden met zijn eigen ervaringen lardeert, iets waaraan veel auteurs van New Age-boeken zich schuldig maken. Hij promoot ook op Amerikaanse wijze zijn uitvinding. Dit is de zogenaamde 'focus tool' een soort kookwekkertje dat willekeurig piept, zodat je dan even aan jezelf kunt vragen of je nog in het nu zit, of weg dwaalt in gedachten, beperkingen ervaart of opgaat in emoties. Toch is de inhoud goed en zijn de denkbeelden zinrijk en de oefeningen eenvoudig. De achterliggende boodschap is essentieel. Heb je nog niet veel gelezen op dit gebied dan is het een goed basisboek. Zoek je meer diepgang, dan moet je de ideeën gaan toepassen! Het boek is klein, handzaam, praktisch en duidelijk geformuleerd. Het speelt in op een commerciële trend, maar als iedereen dit soort ideeën zou toepassen, dan leven we in een betere wereld! Gedrukt in een dunne, schreefloze letter.

Brievenbuspost (224 gram)
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2018: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: van 100 tot 350 gram: € 3,32 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,15 Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË: van 100 tot 350 gram: € 8,40 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Duncan, Shannon - Aandachtig in het NU Duncan, Shannon - Aandachtig in het NU Duncan, Shannon - Aandachtig in het NU

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.