Perryman, M. - Het filosofen-elftal / totaalvoetbal door elf gr

Schrijver:
Titel: Het filosofen-elftal / totaalvoetbal door elf grote denkers
ISBN: 9789045303246
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2003, 144pp, zgan Dit kan er gebeuren als drie voetbalfans aanwezig zijn bij een saaie voetbalwedstrijd. Ze verdrijven de verveling door een fantasieteam samen te stellen. En als de meeste tribuneklanten echt in slaap gevallen zijn, komen Mark Perrym
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
53 9789045303246 Dit kan er gebeuren als drie voetbalfans aanwezig zijn bij een saaie voetbalwedstrijd. Ze verdrijven de verveling door een fantasieteam samen te stellen. En als de meeste tribuneklanten echt in slaap gevallen zijn, komen Mark Perryman en zijn kameraden tot Het filosofen-elftal.

1. ALBERT CAMUS - doelman, Racing Universitaire, Algerije

2. SIMONE DE BEAUVOIR, rechtsback, Paris Saint Germain, Frankrijk

3. JEAN BAUDRILLARD, linksback, Paris Saint Germain, Frankrijk

5. FRIEDRICH NIETZSCHE, centrumverdediger, FC Basel, Duitsland

6. LUDWIG WITTGENSTEIN, centrumverdediger, Cambridge United, Oostenrijk

4. WILLIAM SHAKESPEARE, spelverdeler, Aston Villa, Engeland

8. SUN TZU, middenvelder, Forbidden City, China

7. OSCAR WILDE, rechtsbuiten, Bohemians of Dublin, Ierse Republiek

9. UMBERTO ECO, spits, Bologna, Italië

10. ANTONIO GRAMSCI, linksbinnen, Cagliari, Italië

11. BOB MARLEY, linksbuiten, Kingstonian FC, Jamaica

Het filosofen-elftal is een hersenspinsel over wat er gebeurd zou zijn als bij 's werelds grootste denkers de hersenen in hun benen hadden gezeten in plaats van in hun hoofd.

Albert Camus zal empirisch zijn strafschopgebied schoonhouden, de lange bal van William Shakespeare betekent veel geschreeuw en weinig wol, terwijl Friedrich Nietzsche de rode kaart krijgt omdat hij twijfelt aan de beoordeling tussen goed en kwaad van de scheidsrechteren Ludwig Wittgenstein enthousiasmeert alle positivisten in de sky-box. Deze ploeg kan niet verliezen, want het is zoals Johan Cruijff, de grootste filosoof onder de voetballers, ooit zei: 'Je gaat het pas zien als je het doorhebt.' En dat hebben deze denkers.

Humoristisch, verlichtend, informatief en op z'n tijd puur krankzinnig; Het filosofen-elftal is een ontmoeting tussen De wereld van Sofie en voetbalfanatici.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Perryman, M. - Het filosofen-elftal / totaalvoetbal door elf grote denkers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.