boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bilger, B. - De verborgen wereld van het Diepe Zuiden

Schrijver:
Titel: De verborgen wereld van het Diepe Zuiden
ISBN: 9789045008912
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 2003, ppb 224pp, zgan 9789045008912 044 Bilger laat mensen aan het woord die er wel heel bijzondere gewoontes op na houden. Zoals Steve Rector, die de hersenen van eekhoorns als een delicatesse beschouwt, ook al is aangetoond dat het eten van eekhoor
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De verborgen wereld van het diepe Zuiden is een boek over voedsel, maar zonder verlokkende plaatjes van kunstig geserveerde vissen, groenten en vruchten. Het enige recept in dit boek gaat over de bereiding van 'suikerlikeur', een overdonderende drank gedistilleerd uit suiker, mout, gist en paardenvoer. De essays in dit boek gaan over de mensen die de tradities van het zuiden van de Verenigde Staten levend houden. En omdat voedsel een van de belangrijkste componenten van die tradities is, handelen de meeste essays over eten.

Bilger laat mensen aan het woord die er wel heel bijzondere gewoontes op na houden. Zoals Steve Rector, die de hersenen van eekhoorns als een delicatesse beschouwt, ook al is aangetoond dat het eten van eekhoornhersenen de ziekte van Creutzfeldt-Jakob tot gevolg kan hebben. Lee McFarlin gebruikt om meerval te vangen zijn vingers zowel als haak en als aas, en Tim Partridge is dol op varkensdarmen, ooit het voedsel van slaven.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bilger, B. - De verborgen wereld van het Diepe Zuiden