Hüner, Joop Kroll, Sander - Plants, Extra Large grote pl

Schrijver:
Titel: Plants, Extra Large grote planten in het interieur...
ISBN: 9789076710013
Uitgever: Ki Plant International 1999 9789076710013
Bijzonderheden: grote geb. hardcover met omslag 144pp. zeer goede staat 32/24cm.
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Grote, schitterende uitgave van een importeur van grote kamerplanten, die in de tropen geteeld zijn. De prachtige -soms paginagrote- kleurenfoto's tonen hoe sfeerbepalend grote planten zijn in woon- en kantoorruimten en op terrassen. In elk bijschrift worden de naam en het effect van de plant vermeld. Het boek geeft tevens algemene richtlijnen voor de verzorging en de keuze van bijpassende potten. Zeventig plantenkarakteristieken, bestaande uit een fotootje en pictogrammen, en vier plantentabellen helpen de professionele én hobby-stylist bij de keuze van groene interieurelementen. Vooral bruikbaar als ideeënboek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hüner, Joop  Kroll, Sander - Plants, Extra Large      grote planten in het interieur...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.