Krishnamurti, J. - Een wereld in crisis Leven in onzekere tij

Schrijver:
Titel: Een wereld in crisis Leven in onzekere tijden
ISBN: 9789020284263
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2006 / paperback / 199 pag. / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
J. Krishnamurti, een van de meest geliefde en vermaarde spirituele leraren van de twintigste eeuw, vertelde zijn studenten vaak dat, als ze zichzelf ooit wilden begrijpen, ze dan de toestand in de wereld onder ogen moesten zien, met al zijn geweld en conflicten. Je afsluiten voor wat er in de wereld gebeurde, betekende voor hem: niet openstaan voor wat het leven je wil leren. Een wereld in crisis bestaat uit een selectie van 'talks' die Krishnamurti heeft gegeven over het leven in moeilijke en onzekere tijden. Wat hij zegt over persoonlijke verantwoordelijkheid en het je verbinden met de wereld om je heen is niet-sektarisch en niet-politiek van toon. Heel direct en levensbevestigend als ze zijn, zullen Krishnamurti's woorden vandaag de dag juist die lezers aanspreken die op zoek zijn naar een nieuwe en hoopvolle visie op de spannende tijd waarin wij leven.
Recensie(s)
Net als bij Osho/Bhagwan worden de toespraken van de vermaarde Indiase anti-goeroe en geestelijk leraar J. Krishnamurti tegenwoordig via thema-uitgaven opnieuw uitgebracht. Deze uitgave staat in het teken van het thema 'leven in onzekere tijden' en bevat twee delen die wederom een exploratie zijn van zijn uitgangspunt dat men persoonlijke verantwoordelijkheid dient te dragen voor zichzelf en de wereld waarin men leeft, en dat men die beide niet los van elkaar kan zien. Het eerste deel bevat de transcriptie van een zevental toespraken in juli 1972 in het Zwitserse Saanen. In het kader van het kijken naar de toestand van de wereld als eerste stap om te kijken naar de manier waarop ieder mens zijn leven leidt, worden subthema's behandeld als alleen staan, creatief en religieus leven, psychische pijn ongedaan maken of angst als veroorzaker van gehechtheid aan geloof, dogma, mensen en bezittingen. Het tweede deel bevat in bewerkte en enigszins verkorte vorm de laatste vier Europese toespraken en twee vraag-en-antwoord-sessies die hij in England hield, een aantal maanden voor zijn dood. Paperback met normale druk.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Krishnamurti, J. - Een wereld in crisis   Leven in onzekere tijden Krishnamurti, J. - Een wereld in crisis   Leven in onzekere tijden Krishnamurti, J. - Een wereld in crisis   Leven in onzekere tijden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.