Wismans, Michiel - India per motor

Schrijver:
Titel: India per motor
Taal: Nederlands
Uitgever: Gopher, Utrecht
Bijzonderheden: Paperback, 1999, 249 blz. Gesigneerd met opdracht door de schrijver. Enkele kleine vouwtjes.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur en zijn vriendin reisden eind vorige eeuw per motorfiets een half jaar door het westen en zuiden van India. Monter verslag van wat objectieve westerlingen zien en voelen in India. De minder prettige kanten van India blijven niet onvermeld, maar een positieve grondtoon overheerst. Onderweg ontmoeten zij westerlingen en wisselen ervaringen uit, hebben uiteenlopende contacten met Indiërs, bezoeken beroemde bezienswaardigheden die in de Lonely Planet vermeld staan, raken op de hoogte van allerlei facetten van Indiase cultuur en religies en ontwikkelen een warme genegenheid voor hun Indiase motorfiets die na trouwe dienst in Delhi wordt verkocht aan een andere toerist. Vlot geschreven, prettig lezend.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.