Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het genee

Schrijver:
Titel: Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel
ISBN: 9789029067608
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff Amsterdam
Bijzonderheden: softcover zonder omslag - 558 pagina's gebonden - 2000- 2e druk - in zeer goede staat - porti is incl. track & trace € 6,95
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Stichting Fideel uit Zutphen

Logo Stichting Fideel

Stichting Fideel is een brocante- en curiosawinkel in het centrum van Zutphen. Naast boeken hebben we gebruiksvoorwerpen en een ruime collectie vinyl op Marktplaats. Bekijk ook eens onze andere advertenties. Met de opbrengst worden vrouwenprojecten in India ondersteund. Porto is incl. track & trace [tussen 2 en 10kg. is het bedrag gelijk].

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel Margreet Algera - Mens en Medicijn - Geschiedenis van het geneesmiddel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stichting Fideel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stichting Fideel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stichting Fideel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stichting Fideel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stichting Fideel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.