boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Lepetit - Parels uit lege handen

Schrijver:
Titel: Parels uit lege handen
ISBN: 9789029200554
Uitgever: Patmos
Bijzonderheden: Paperback / softback, 160p zgan 9789029200554 497 De schrijver, een religieus, zelf ook arm en gehandicapt, schreef zijn vrienden, die in gelijke omstandigheden leefden. De antwoorden zijn gebundeld in dit boek. Het zijn levensechte en vaak roerende
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Authentieke verhalen van arme mensen vormen de inhoud van dit boek: van mensen, die honger hebben, gehandicapt zijn, aan de rand van de maatschappij leven of in barre omstandigheden hun brood moeten verdienen. De schrijver, een religieus, zelf ook arm en gehandicapt, schreef zijn vrienden, die in gelijke omstandigheden leefden. De antwoorden zijn gebundeld in dit boek. Het zijn levensechte en vaak roerende verhalen van mensen, die zich, met groot doorzettingsvermogen en vertrouwen, door moeilijke omstandigheden heen slaan, hoop op de toekomst houden en daarmee een stuk geloof uitstralen. De verhalen zijn een soort parabels geworden, de moeite waard om te lezen en te overwegen. Mensen uit vele landen en continenten hebben er hun bijdrage aan geleverd. Samensteller Lepetit schreef eerder o.m. een boek over Charles de Foucauld "De omwegen van een mens" en is Kleine Broeder van Jezus.

(NBD|Biblion recensie, Wies Stael-Merkx.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lepetit - Parels uit lege handen