Christine Hatt - Wetenschappers en hun Ontdekkingen

Schrijver:
Titel: Wetenschappers en hun Ontdekkingen
ISBN: 9789054953814
Taal: Nederlands
Uitgever: Corona Ars Scribendi 2001 9789054953814
Bijzonderheden: geb. hardcover 61pp. als nieuw, fraai geïllustreerd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de hand van originele documenten wordt aandacht besteed aan belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen De gekozen onderwerpen uit de astronomie, schei- en natuurkunde, geologie en biologie, zijn vaak onbekend en zullen de doelgroep, vanaf ca. 14 jaar, alleen aanspreken als zij een beta-opleiding volgen. Gekozen is o.a. voor onderwerpen over zwarte gaten, de relativiteitstheorie, atoomstructuur en de erfelijkheidsleer. De teksten zijn gericht op volwassenen en bevatten veel wetenschappelijke termen. Zelfs de tekeningen zijn moeilijk. Bij ieder onderwerp staan een foto van de wetenschapper en een levensbeschrijving. Omdat vooral in zwart-wit wordt gewerkt, komt de layout nogal somber over. Voorzien van register en verklarende woordenlijst. Vanaf ca. 14 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christine Hatt - Wetenschappers en hun  Ontdekkingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.