Sandler, N.; Acton, J. - Houdbaar & Heerlijk

Schrijver:
Titel: Houdbaar & Heerlijk
ISBN: 9789058972965
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2005, 224pp, gebonden, in goede staat
Prijs: € 15,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)

Inmaken of het nu jam of chutney wordt of invriezen of wecken, het wordt door boeren, moestuinders en kookhobbyisten veel gedaan. Dit boek van twee enthousiaste Britse kookfanaten benadrukt nog een aspect van conserveren: de smaak van de producten, die gedroogd, op olie gezet, gerookt, gefermenteerd worden of anderszins, wordt veranderd en verrijkt. Afwisselend worden diverse technieken als drogen (vlees, paddestoelen), zouten, warm en koud roken, inleggen in zuur, in olie, op alcohol, met suiker (jams, compotes, chutney's), wecken en invriezen behandeld, steeds gevolgd door een aantal recepten waarin het eindproduct wordt gebruikt. Het boek richt zich op echte hobbyisten die niet tegen tijdrovende klussen opzien en al over ervaring beschikken. Sommige technieken worden wat al te eenvoudig voorgesteld en werkfoto's worden gemist. Wel zijn er, soms paginagrote, kleurenfoto's van het eindresultaat. Niet alle keukengerei is overal in Nederland verkrijgbaar (wel in Franse hypermarches!), dat geldt ook voor een aantal voedingsmiddelen. De recepten zijn goed uitvoerbaar. Met adressenlijst voor Nederland, Belgie en Groot-Brittannie. Met register. In 'In pot en fles'* van Oded Schwartz worden de technieken beter uitgelegd en 'Bewaar de zomer'** van Nina Dreyer Hensley is eenvoudiger.

Toos Verhoeven-van Raamsdonk
Verder lezen

Kringloop Kampen uit Kampen

Logo Kringloop Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 3,90. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,50. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sandler, N.; Acton, J. - Houdbaar & Heerlijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kringloop Kampen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.