Timmermans - Adagio - Meditaties

Schrijver:
Titel: Adagio - Meditaties
ISBN: 9789050350013
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Gulden Engel Wommelgem 1986
Bijzonderheden: paperback met flappen 93pp. goede staat,
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Na 'De zeer schone uren van juffrouw Symforosa, begijntjen', 'Ik zag Cecilia komen', 'Pijp en toebak' en 'Boudewijn/Dierenverhalen' nu 'Adagio', Verzameld dichtwerk' in de langzamerhand bekende fraaie uitgave van het Davidsfonds. Het bevat 'Door de dagen' uit 1907, gedichten gepubliceerd in de periode 1905-1924, enkele familiale gelegenheidsgedichten, gedichten uit het Adagio-archief en de bundel 'Adagio' van 1947, Timmermans' sterfjaar. Het geheel wordt besloten met een alfabetisch register volgens beginverzen en een verantwoording. De spelling werd gemoderniseerd. De tekstverzorging was, zoals in de andere uitgaven, toevertrouwd aan Prof. dr. A. Keersmaekers. De veelal jambische en trocheïsche gedichten met talrijke enjambementen laten zien dat Timmermans niet alleen de Vlaamse volksverteller was, maar ook een gevoelige dichter van religieuze en natuurgedichten, die - maar hoe kan dat anders bij een Vlaming - aan Gezelle doet denken. Kortom, een aanwinst voor alle liefhebbers van Timmermans' werk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Timmermans - Adagio - Meditaties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.