boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Johnston Mcculley - Het teken van Zorro

Schrijver:
Titel: Het teken van Zorro
ISBN: 9789029529624
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2003, 239pp, Paperbackzgan 9789029529624 010 Het begon allemaal in 1920, toen acteur Douglas Fairbanks voor een sensatie zorgde met de allereerste Zorro-film. Aan de basis van dat succes stond Johnston McCulley, die een geweldig verhaal ha
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het begon allemaal in 1920, toen acteur Douglas Fairbanks voor een sensatie zorgde met de allereerste Zorro-film. Aan de basis van dat succes stond Johnston McCulley, die een geweldig verhaal had geschreven: Het teken van Zorro. Zorro is inmiddels een legende geworden en het boek van McCulley een klassieker. Het verschijnt nu voor het eerst in een Nederlandse vertaling.Het verhaal is, in al zijn eenvoud, nog altijd even prachtig. Het speelt in Alta Californië, Nieuw-Mexico, waar generaal Montero het Spaanse bewind belichaamt en met harde hand regeert. De jonge, knappe Don Diego, die hartstochtelijk verliefd is op de beeldschone maar onbereikbare Maria, komt tegen Montero in opstand. Hij tooit zich met masker, cape en zwaard en wordt als de meedogenloze en onverslaanbare Zorro door de bevolking op handen gedragen. Wanneer Zorro na een bloedige strijd zijn aartsrivaal ten slotte te slim af is, kan hij zijn vermomming afleggen en zijn ware identiteit onthullen. Het recht zal zijn loop hebben: de bevolking herwint haar vrijheid en Don Diego krijgt zijn geliefde.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johnston Mcculley - Het teken van Zorro