Vacher, R. - Spel van troost

Schrijver:
Titel: Spel van troost
Taal: Nederlands
Uitgever: Aldus Boek Compagnie, Almere
Bijzonderheden: 2017 382 p. (NB: pakketpost), Softcover, , Zeer goed
Prijs: € 15,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Boekhandel Bodoni uit Alkmaar

Alle boeken zijn compleet en tenminste in goede staat -tenzij anders beschreven. Kleine gebreken, zoals naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn niet altijd aangegeven.
Prijzen zijn netto, in euro en inclusief BTW. Via mail wordt vooraf een factuur verzonden. Betaling binnen veertien dagen.
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Los van de porto wordt 0,30 eurocent doorberekend voor administratie- en verpakkingskosten.
Deze behoudt zich het recht voor in bepaalde, bijzondere gevallen de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten daarvan worden doorberekend aan de koper. Elke aankoop kan binnen zeven dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per e-mail wordt op prijs gesteld).
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Bodoni

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Bodoni
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Bodoni een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Bodoni vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Bodoni kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.