Delacour, J.B. - Over de drempel van de dood

Schrijver:
Titel: Over de drempel van de dood
ISBN: 9789020248241
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 175, Gebonden,met s.o. 192 pag redelijke staat OVER DE DREMPEL VAN DE DOOD Bewijzen van een voortbestaan Berichten van ""klinisch"" gestorvenen
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tot op heden is nooit een boek verschenen, waarin zo duidelijk de omstandigheden beschreven worden van mensen die klinisch dood zijn geweest. Hier vindt u het relaas van een aantal mensen die op de grens van leven en dood stonden. Sommigen waren een kwartier, anderen dagen dood. Het ""daarvandaan is nooit iemand teruggekomen"" gaat niet meer op. Klaarblijkelijk bestaat er geen dood. De meeste in het leven teruggekeerden nemen de artsen de ingreep voor de terugkeer nogal kwalijk. Te ervaringen komen onder meer van een aantal vooraanstaande personen, zoals de Franse toneelspeler Dani l G lin die in 1971 in Isra l een zware hartaanval kreeg, van Curd J rgens, van Charies Aznavour en van de ballerina Janine Charrat die bijna levend verbrandde. Het fenomeen Theresa Laffeld doorstond koortsaanvallen tot 48 graden. In een kunstmatige slaap vertelt zij van vorige levens. Of men in re ncarnatie gelooft of niet, er zijn meer overeenkomstige gevallen bekend. Bekende hersenspecialisten, psychologen, psychiaters, artsen en professoren komen aan het woord. Een boek dat ons iets meer vertrouwd maakt en verzoent met het grote onbekende ""niets""."
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Delacour, J.B. - Over de drempel van de dood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.