Anoniem - Recueil des Actes d'Administration-Générale de la Pro

Schrijver:
Titel: Recueil des Actes d'Administration-Générale de la Province de Flandre-Occidentale
Taal: Frans
Uitgever: Bogaert-Dumortier, Brugge, 1817
Bijzonderheden: Boeiend document over West-Vlaanderen in de Hollandse tijd
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Recueil des Actes d'Administration-Générale de la Province de Flandre-Occidentale. Tome 4."

24 x 15 cm., oorspronkelijk grijsblauw uitgeversomslag zonder opdruk. (4) + 458 blz. plus 8 blz. alfabetische tafel. Compleet. Gedrukt op gevergeerd papier met schepranden, onafgesneden. Enkele blz. gescheurd maar zonder tekstverlies.

Dit overzicht van de gemeentelijke verordeningen vormt een zeer boeiend document over West-Vlaanderen in de Hollandse tijd. Het bevat gedetailleerde informatie over de prijzen van voedsel, het aantal inwoners per gemeente (en zelfs gehucht), het aantal miliciens dat elke gemeente moest leveren aan het leger van Willem I, de namen van alle gemeenteraadsleden en zelfs van de belastingcontroleurs,de aanleg van nieuwe wegen en waterwegen, de jacht, kerkdiefstallen, opsporingsberichten, de veebelasting, enz.

Zeldzaam werk, niet in KB Brussel, wel in UB Gent en UB Leuven. Ik vind geen enkel ander exemplaar te koop op internet.

Prijs 75 euro, plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anoniem - Recueil des Actes d'Administration-Générale de la Province de Flandre-Occidentale Anoniem - Recueil des Actes d'Administration-Générale de la Province de Flandre-Occidentale Anoniem - Recueil des Actes d'Administration-Générale de la Province de Flandre-Occidentale Anoniem - Recueil des Actes d'Administration-Générale de la Province de Flandre-Occidentale Anoniem - Recueil des Actes d'Administration-Générale de la Province de Flandre-Occidentale

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.