Zitter, Pauline (vertaling) - Exotisch Japans koken - meer dan

Schrijver:
Titel: Exotisch Japans koken - meer dan 70 heerlijke recepten
Taal: Nederlands
Uitgever: Rebo Productions - softcover - 1987
Bijzonderheden: Prima boek met veel fotoos en recepten - goede staat - 64 blz.
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Frankrijk)
Meer info: soepen - rauwe vis - hors d'oeuvres - grillen en braden - stomen en bakken - stoofschotels en eenpansgerechten - frituren - zuur voedsel en salades - rijst, noedels en zuur - nagerechten.

Gore Pigal uit Sainte Marie

Logo Gore Pigal

Ons winkeltje Gore Pigal betaalt aan Boekwinkeltjes NL voor elk besteld boek 17% commissie maar ook als U het boek annuleert! Omdat de boeken vanuit ons magazijn/depôt in Nederland of Frankrijk volgens de nederlandse posttarieven, (vanaf 1 januari 2019 weer eens door Post NL verhoogd naar € 3,48 voor 'n boek tot 500 gram) verzonden worden, weet U waar U aan toe bent en wat de totaalprijs is voor het bestelde boek. Dit om verwarring te voorkomen!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zitter, Pauline (vertaling) - Exotisch Japans koken - meer dan 70 heerlijke recepten Zitter, Pauline (vertaling) - Exotisch Japans koken - meer dan 70 heerlijke recepten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gore Pigal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gore Pigal
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gore Pigal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gore Pigal vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gore Pigal kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.