boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

zussen

Schrijver:
Titel: zussen
ISBN: 9789064813092
Uitgever: Kwadraat P/A Druk. Haasbeek
Bijzonderheden: 1998, 127pp, Paperback / softback goede staat 9789064813092499 Uit de verhalen in Zussen blijkt dat de band door de jaren heen weliswaar verandert - wat soms goed, en soms minder goed uitpakt - maar dat zij tegelijk altijd voortduurt en onvoorwaarde
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Nederlandse literatuur kent enkele beroemde zussen, zoals Anna Roemers en Maria Tesselschade Visscher, en Ida en Truus Gerhardt. In hoeverre ze elkaar met hun schrijven beïnvloedden, inspireerden of juist tegenwerkten, is voor een buitenstaander haast niet te achterhalen. De verstandhouding tussen zussen heeft namelijk een geheimzinnig trekje: een soort intuïtief begrip, ondoorgrondelijk voor de rest van de wereld.
Om dit exclusieve domein te ontsluiten, bracht Eva Bouman in de bundel Zussen de mooiste Nederlandstalige verhalen over zussen bijeen. Zo wordt de lezer meegevoerd naar duistere hoeken waar twee zusjes met elkaar praten in een taal die alleen zij kunnen verstaan. Of naar de tienerkamer waar felle ruzies over geleende kleren worden uitgevochten, en naar een vliegveld waar zussen elkaar na vele jaren weer voorzichtig omhelzen. Uit de verhalen in Zussen blijkt dat de band door de jaren heen weliswaar verandert - wat soms goed, en soms minder goed uitpakt - maar dat zij tegelijk altijd voortduurt en onvoorwaardelijk is. Zussen is een bundel vol vrolijke, spannende en ontroerende verhalen waarin elke zus zich zal herkennen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - zussen