Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

literaire thriller De Lunchroom van de Weduwen en andere nieuwe spanne

Schrijver:
Titel: literaire thriller De Lunchroom van de Weduwen en andere nieuwe spannende verhalen - Appel, René/ Dijkzeul, Lieneke /Escober /French, Nicci / Lakberg, Camilla /Mina, Denise /Pauw, Marion /Verhoef, Esther - uitgeverij Anthos, 160 blz.
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De lunchroom van de weduwen is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Weduwe Marianne heeft een lunchroom geopend van de erfenis van haar man Café de Weduwen. Opvallend is dat de meeste klanten stellen van middelbare leeftijd zijn, waarbij de man zich onbeschoft gedraagt. Dan staat er opeens een agent op de stoep die Marianne confronteert met een aantal opmerkelijke sterfgevallen. Mannen van verschillende leeftijden en afkomst, die zijn gestorven aan een hartaanval na het bezoeken van de lunchroom.
rec. Bundel met acht spannende verhalen van bekende detectiveschrijvers Rene Appel, Lieneke Dijkzeul, Escobar, Nicci French, Camilla Lackberg, Denise Mina, Marion Pauw en Esther Verhoef. Het ene verhaal is beter dan het andere, maar elk verhaal maakt nieuwsgierig en leidt tot een min of meer verrassende climax.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

particulier

Logo VOL-DE-VENT

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - literaire thriller De Lunchroom van de Weduwen en andere nieuwe spannende verhalen - Appel, René/ Dijkzeul, Lieneke /Escober /French, Nicci / Lakberg, Camilla /Mina, Denise /Pauw, Marion /Verhoef, Esther - uitgeverij Anthos, 160 blz.