Onze monumentale en mysterieuze natuur / druk 1

Schrijver:
Titel: Onze monumentale en mysterieuze natuur / druk 1
ISBN: 9789064071522
Taal: Nederlands
Uitgever: Reader's Digest
Bijzonderheden: 1988, Gebonden,
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van oudsher heeft de mens zich verbaasd over de enorme kracht waarmee sommige natuurverschijnselen, zoals vulkaanuitbarstingen, zich manifesteren. Andere verschijnselen wekten verbazing doordat men met geen mogelijkheid hun oorzaak kon vinden, of het mechanisme erachter verklaren. Een voorbeeld hiervan is de strenge regelmaat waarmee sommige geysers tot uitbarsting komen. Deze en dergelijke fenomenen zijn het onderwerp van dit boek. Aan de hand van schitterend fotomateriaal met begeleidende tekst wordt ingegaan op vijf thema's: het ontstaan van de aarde, geologische processen, opvallende natuurlandschappen, de zeeen en natuurverschijnselen aan het hemelgewelf. Zoals bij meer uitgaven van Reader's Digest is de tekst weinig gestructureerd en dient zij in hoofdzaak ter ondersteuning van de kleurenfoto's.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Onze monumentale en mysterieuze natuur / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vijolas Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.