Dockum, Saskia van & Haytsma, Arne (redactie) - GIDS ARCHEOLOGI

Schrijver:
Titel: GIDS ARCHEOLOGISCHE MONUMENTEN IN NEDERLAND - In perfecte - zeer goede - staat!
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Uniepers / R.O.B. - Abcoude / Amersfoort 1997
Bijzonderheden: 1997, 1e druk, 112 blz., rijk geillustreerd, origineel omslag ca. 25x21cm., In zeer goede staat!
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Saskia van Dockum & Arne Haytsma, redactie, GIDS ARCHEOLOGISCHE MONUMENTEN IN NEDERLAND, 112 blz., rijk geillustreerd, origineel omslag ca. 25x21cm., 1e druk, Uitgeverij Uniepers / Rijksdient voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek (R.O.B.), Abcoude / Amersfoort, 1997. Een perfect - in zeer goede staat - exemplaar van deze interessante en fraaie uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. Kzw12
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dockum, Saskia van & Haytsma, Arne (redactie) - GIDS ARCHEOLOGISCHE MONUMENTEN IN NEDERLAND - In perfecte - zeer goede - staat! Dockum, Saskia van & Haytsma, Arne (redactie) - GIDS ARCHEOLOGISCHE MONUMENTEN IN NEDERLAND - In perfecte - zeer goede - staat!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.