Leo van Mierlo - Eten en bewegen op balansdagen / uw gewicht in

Schrijver:
Titel: Eten en bewegen op balansdagen / uw gewicht in balans zonder dieet !
ISBN: 9789059643390
Uitgever: Allmedia, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2006, 80pp, zgan 31 9789059643390 Iedereen heeft wel eens van die dagen dat het bijna onmogelijk is om aan de lijn te denken, tenzij je over enorme wilskracht beschikt. Je hebt een verjaardagsfeestje met gebak, lekkere drankjes en chips, of een zakel
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Iedereen heeft wel eens van die dagen dat het bijna onmogelijk is om aan de lijn te denken, tenzij je over enorme wilskracht beschikt. Je hebt een verjaardagsfeestje met gebak, lekkere drankjes en chips, of een zakelijk dineetje of gewoon ontzettende zin in een vette hap.
Eten en bewegen op balansdagen is bedoeld voor iedereen die tevreden is over zijn gewicht, maar dat wel graag in balans wil houden. Het boek helpt je de juiste keuzes te maken voor de dag na zo’n feestdag. Het staat vol lekkere, gezonde recepten voor alle maaltijden en tussendoortjes. Daarnaast geeft het adviezen en tips om wat extra te bewegen op een balansdag. Kortom, een ideaal boek voor iedereen die lekker in zijn vel zit en wil blijven.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leo van Mierlo - Eten en bewegen op balansdagen / uw gewicht in balans zonder dieet !

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.