Van edgar allen poe tot dashiell hammett

Schrijver:
Titel: Van edgar allen poe tot dashiell hammett
ISBN: 9789062135523
Uitgever: Loeb, Uitgevers
Bijzonderheden: 1982, Paperback / softback, Klassieke misdaadverhalen zijn kennelijk onverslijtbaar en kunnen in eindeloos veel combinaties gebundeld worden, ten voordele van evenzovele uitgeverijen. Erik Lankester verzamelde hier 21 verhalen; inderdaad van Poe tot
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Klassieke misdaadverhalen zijn kennelijk onverslijtbaar en kunnen in eindeloos veel combinaties gebundeld worden, ten voordele van evenzovele uitgeverijen. Erik Lankester verzamelde hier 21 verhalen; inderdaad van Poe tot Hammett met daartussen 19 andere, meest nogal bekende auteurs in een bestaande vertaling. Elk verhaal wordt voorafgegaan door een korte inleiding; achterin een correcte bronvermelding. Sherlock Holmes is als toegift vertegenwoordigd door een pastiche van Cornelis Veth (ook de enige Nederlandse bijdrage) en Agatha Christie ontbreekt, met een sneer naar uitgeverij Sijthoff. Modernere auteurs (uit de jaren veertig tot zestig) zullen aan bod komen in een volgende bundel, "Van Raymond Chandler tot Ian Fleming". 400 bladzijden onbekommerd lezen; zelfs de geroutineerde detectivelezer treft er misschien nog een onbekend verhaal in aan. Vrij kleine druk.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Van edgar allen poe tot dashiell hammett

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.