Mineke Schipper - Trouw nooit een vrouw met grote voeten / were

Schrijver:
Titel: Trouw nooit een vrouw met grote voeten / wereldwijsheid over vrouwen
ISBN: 9789049103392
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: 2010, Paperback / softback,
Prijs: € 5,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Trouw nooit een vrouw met grote voeten is een onweerstaanbare bron van kennis, inzicht en leesplezier. Het is bekroond met de Eurekaprijs voor het beste populair-wetenschappelijke boek van 2004.

Overal in de wereld zijn ideeën over vrouwen uitgedrukt in spreekwoorden. Mineke Schipper vond ze wereldwijd in meer dan 240 talen, afkomstig uit meer dan 150 landen. Ze ontdekte onthullende overeenkomsten in dit bijzondere culturele erfgoed. Deze intrigerende cultuurgeschiedenis van de mensheid biedt verrassend inzicht in ideeën over levensfasen van vrouwen, van meisje tot bruid, echtgenote, moeder, schoonmoeder en grootmoeder; de vreugde en het verdriet van liefde, seks en zwangerschap; vrouwenwerk en vrouwenmacht.
Verder lezen

W.Edelbroek uit Swifterbant

Logo W.Edelbroek

De onkosten die wij in rekening brengen zijn de verzendkosten en indien het pakje door de brievenbus kan eventuele nog andere kosten. ECHTER ALTIJD ZIJN DE KOSTEN DAN 5,45 Indien het pakket NIET door de brievenbus kan 6,95 Uiteraard zijn de prijzen EXCLUSIEF b,t,w, !!!!!! Een goed boek is een goede vriend! Alleen bij over het hoofd geziene ernstige beschadigingen worden verzendkosten vergoed!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mineke Schipper - Trouw nooit een vrouw met grote voeten / wereldwijsheid over vrouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij W.Edelbroek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met W.Edelbroek
  • Na uw bestelling ontvangen u en W.Edelbroek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van W.Edelbroek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • W.Edelbroek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.