Joop Holthausen,Jacob Bergsma,Bjorn Kuiper - Hennie Kuiper Kamp

Schrijver:
Titel: Hennie Kuiper Kampioen Wilskracht
Taal: Nederlands
Uitgever: Kuiper
Bijzonderheden: 2017,432pp,gebonden,luxe editie in cassette,documenten,nieuw,gesigneerd
Prijs: € 99,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bevat als aanvulling een aantal reproducties van originele documenten uit de zogenaamde Schatkamer van Hennie Kuiper. Zo treft men in de exclusieve cassette onder meer aan: Kuiper’s eerste contract bij H.W.D., zijn profcontract bij Frisol, zijn Olympisch gouden diploma uit 1972, zijn allereerste wielerlicentie uit 1966, zijn eerste belastingaangifte in Frankrijk en een bijzondere set ansichtkaarten memorerend aan zijn prestaties in de klassiekers.

Over de sympathieke Doorzetter uit Denekamp die Olympisch kampioen en wereldkampioen werd, die de Ronde van Vlaanderen, de Ronde van Lombardije, de iconische editie van Parijs-Roubaix in 1983 en Milaan-Sanremo won, die twee keer in de Tour de etappe naar l’Alpe d’Huez op zijn naam schreef en die twee keer als tweede eindigde in de Ronde van Frankrijk.

‘Hennie Kuiper Kampioen Wilskracht’ is het ultieme salontafelboek over doorzetter Hennie Kuiper. Het boekt telt 432 bladzijden, die voor driekwart zijn gevuld met meer dan 400 foto’s. Dankzij de welwillende medewerking van Nederlandse topfotografen als Cor Vos, Tonny Strouken, Berry Stokvis en Hans Heus presenteert ‘Hennie Kuiper Kampioen Wilskracht’ een groot aantal schitterende en vaak niet eerder gepubliceerde foto’s uit de omvangrijke carrière van Hennie Kuiper. Met voorwoord van Eddy Merckx.
Verder lezen

Snoek in Rotterdam

Snoek in Rotterdam uit Rotterdam

Logo Snoek in Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joop Holthausen,Jacob Bergsma,Bjorn Kuiper - Hennie Kuiper Kampioen Wilskracht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Snoek in Rotterdam

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Snoek in Rotterdam
  • Na uw bestelling ontvangen u en Snoek in Rotterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Snoek in Rotterdam vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Snoek in Rotterdam kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.