Atiya - Enkelringen

Schrijver:
Titel: Enkelringen
ISBN: 9789026309939
Uitgever: Ambo/Anthos, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1990 ppb, 185pp zgan 023 Nayra Atiya is een Egyptische journaliste en schilderes, die is geschoold in de Verenigde Staten. In dit boek komen vijf Egyptische vrouwen aan het woord, uitsluitend over hun huwelijk, echtgenoot, werk en kinderen, famil
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nayra Atiya is een Egyptische journaliste en schilderes, die is geschoold in de Verenigde Staten. In dit boek komen vijf Egyptische vrouwen aan het woord, uitsluitend over hun huwelijk, echtgenoot, werk en kinderen, familie en de samenleving die beheerst wordt door beleefdheden, rituelen, religieuze voorschriften en heel veel gewoontegebruik dat het leven van gewone mensen zin en richting geeft en tot in detail regelt. De auteur sluit alle politieke aspecten uit, de vrouwen lijken buiten de geschiedenis te leven. Nietemin is het beeld dat de vrouwen van hun leven schilderen, intrigerend, bijzonder eerlijk en een waardevolle correctie op morele superieuriteitsvooroordelen die de westerde lezer zou kunnen hebben. Kleine druk, enkele zwart-wit foto's, mooie kleurenfoto van jonge vrouw in traditionele kleding op de omslag.
(Biblion recensie, J.C. van Ammelrooy.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Atiya - Enkelringen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.