Etienne van Heerden - In De Plaats Van Liefde

Schrijver:
Titel: In De Plaats Van Liefde
ISBN: 9789023419181
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,40
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Christian is de oprichter van een florerende internetkunsthandel, een ambitieuze en fantasierijke zakenman, die nóg meer van zijn leven wil maken. Geen gemakkelijke opgave met een puberende zoon en een vrouw die met haar verleden worstelt. Een bypass-operatie doet hem beseffen dat zijn ooit zo atletische lichaam hem lelijk in de steek kan laten. Bovendien wordt hij gekweld door schuldgevoel en verraad: zijn gezin is onwetend van zijn cocaïneverslaving. Zijn heimelijke uitstapjes naar een flat in een buitenwijk van Kaapstad vormen gevaarlijke ondernemingen naar plekken waar geweld en smadelijke ontdekking op de loer liggen. Als op een dag het arme zwarte meisje, dat altijd langs de kant van de weg viool zit te spelen, spoorloos verdwijnt begrijpt hij dat er iets goed fout is.
In de plaats van liefde vormt het hoogtepunt van een indrukwekkend oeuvre. Meesterlijk vervlecht Etienne van Heerden het leven van de zakenman Christian met dat van een arm dorpsmeisje, en hij geeft een indrukwekkend beeld van een natie in omwenteling.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Etienne van Heerden - In De Plaats Van Liefde Etienne van Heerden - In De Plaats Van Liefde