Frans Tettero - Kiezen voor spiritualiteit

Schrijver:
Titel: Kiezen voor spiritualiteit
ISBN: 9789461938039
Uitgever: Mijnbestseller.Nl
Bijzonderheden: Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.
Prijs: € 10,60
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Te midden van de stortvloed aan publicaties over spiritualiteit, gaat dit boek vooral over de weg om daar te komen.
Persoonsontwikkeling en bewustwording zijn onmisbare voorwaarden, maar mogen niet worden verward met spiritualiteit: een innerlijk en geestelijk omvormingsproces.
De schrijver doet een poging om te laten zien, dat de crises in kerk en samenleving samenhangen met een gebrek aan spiritualiteit.
Hij heeft meer dan vijfentwintig jaar groepen begeleid rond het thema 'Persoonsontwikkeling en spiritualiteit'.
Het boek biedt een reisroute voor iedereen die bereid is een spirituele weg te gaan. Een aanrader voor coaches, pastores en kerkmensen, nestblijvers en nestvlieders.
drs. Frans Tettero (1937) studeerde theologie en andragogie, is kloosterling en priester geweest, organisatieadviseur, docent en mystagoog.

kiezenvoorspiritualiteit.nl
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frans Tettero - Kiezen voor spiritualiteit