Berk - Feminist

Schrijver:
Titel: Feminist
ISBN: 9789029501736
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1984, Paperback / softback, goed De man, als feminist, in dit boek, doet het werk, de vrouw heeft een volledige baan en deze rolverdeling werkt tot tevredenheid van alle gezinsleden, misschien ook wel omdat de man in kwestie toch ook nog kans ziet ee
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De man, als feminist, in dit boek, doet het werk, de vrouw heeft een volledige baan en deze rolverdeling werkt tot tevredenheid van alle gezinsleden, misschien ook wel omdat de man in kwestie toch ook nog kans ziet een beroemd cartoonist te zijn. Auteur van het boek is een populaire vrouw in ons land. Met haar manier van "licht en speels" schrijven, wint zij veel lezers. Het lijkt gemakkelijk, eerlijk gezegd, deze wat damesblad-achtige stijl, maar tussen de regels door heeft Marjan Berk ook wel wat wijsheid te spuien. Van dit soort literatuur moet je houden. Het is in ieder geval een lekker leesboek. Goedkope pockeditie, normale druk.
(Biblion recensie, T. van Oirschot-Sparla.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berk - Feminist

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.