Allen, Rose Mary / Cijntje, Gibert J. / Emlina, Monique M. - Be

Schrijver:
Titel: Beelvorming van personen met een handicap binnen de Curacaose cultuur. Na Kaminda pa un miho persephon
ISBN: 9789990407235
Taal: Nederlands
Uitgever: Oudervereniging Totolika
Bijzonderheden: 2006, gebonden, 191 blz. goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De beeldvorming van de persoon met een handicap binnen de Curaçaose cultuur is een boek waarin de antropologe Rose Mary Allen ons op prettige wijze het verhaal vertelt van de veranderingen die zoal plaatsvonden in de afgelopen eeuw ten aanzien van het beeld dat de gemeenschap had betreffende de persoon met een handicap.
Haar verhaal heeft zij gebaseerd op literatuuronderzoek, gesprekken met oudere mensen en betrokken instanties, terwijl het cijfermatige materiaal afkomstig is van een onderzoek van de Faculteit van de Sociale en Economische Wetenschappen van de Universiteit van de Nederlandse Antillen. In dit 200 pagina's tellend boekje lezen wij niet alleen over de beeldvorming ten aanzien van de gehandicapte persoon, maar zien we ook in vogelvlucht de stand van zaken in de gehandicaptenzorg.
Dit onderzoek is een lofwaardig initiatief van de Oudervereniging Totolika om een start te maken met de documentatie van belangrijke zaken in de wereld van de persoon met een handicap. Zoals Rose Mary Allen zelf zegt:
Er zullen veel meer onderzoeken moeten komen. Ondertussen bevelen wij eenieder het lezen van dit boek van harte aan.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor brievenbuspost. Bij pakketpost wordt soms voor DHL gekozen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allen, Rose Mary / Cijntje, Gibert J. / Emlina, Monique M. - Beelvorming van personen met een handicap binnen de Curacaose cultuur. Na Kaminda pa un miho persephon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.