Kers, Martin (foto`s) & Marijke Kers (tekst) - Hollandboek / fo

Schrijver:
Titel: Hollandboek / fotografische impressies van Holland
ISBN: 9789062553549
Taal: Nederlands
Uitgever: Schipper/Terra, Uitgeverij - gebonden
Bijzonderheden: 1988, 144pp, lichte waterschade verder prima
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Grafisch sterke, vooral verrassende en kleurrijke natuurfoto's van Nederland. De natuur heeft meer te bieden dan je met één oogopslag kunt zien. Situaties die je kunt zoeken, waarop je kunt wachten, maar die je niet van te voren in scene kunt zetten. Dat typeert de unieke opnamen van landschapsfotograaf Martin Kers.
Recensie(s)
Reizend door heel Nederland maakte de fotograaf landschapsfoto's in kleur. In dit boek zijn 67 foto's formaat 30 x 20 cm en 124 foto's formaat 14 x 9,5 cm opgenomen. Er zijn 6 hoofdstukken rond de thema's cultuur, water, kust, dijken, bomen en milieu. In elk hoofdstuk vinden we foto's uit alle delen van Nederland. Bij elke foto staan de plaats van opname en een korte tekst over de afbeelding. Elk hoofdstuk wordt ingeleid door een halve pagina tekst over de ontstaansgeschiedenis en de waarde van de daarin weergegeven landschappen. De foto's boeien door o.a. het kleurgebruik, de gekozen, vaak lage, standpunten, het groothoekperspectief, en/of de lichtval. Doordat de onderwerpen gemakkelijk bereikbaar zijn, kan het een stimulans betekenen voor amateurfotografen. Ook voor mensen die houden van mooie plaatjes zal het boek zeker aanspreken. Daarnaast is de tekst informatief, maar wel beknopt. Er is een voorwoord van ex-minister P. Winsemius over o.m. de schoonheid van Nederland. Fraaie druk.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.60 DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kers, Martin (foto`s) & Marijke Kers (tekst) - Hollandboek / fotografische impressies van Holland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.