Austria, Maria - Koningin Juliana bezoekt scoutskamp

Schrijver:
Titel: Koningin Juliana bezoekt scoutskamp
Taal: Nederlands
Uitgever: Particam Pictures, 1949
Bijzonderheden: originele foto van koningin Juliana door Maria Austria
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Oorspronkelijke glanzende zwartwit-foto in prima staat, geen krassen of kreuken, 18 x 19 cm. Gestempeld "Particam Pictures, Amsterdam, Foto Maria Austria."

Afbeelding: koningin Juliana bezoekt het internationale scoutskamp "Agoon" dat van 16 tot 23 juli 1949 plaatsvond op de Goudsberg in Lunteren, met o.m. 65 deelnemers uit Nederland. Het was de eerste "Jamborette", een Jamboree voor scouts met een lichamelijke beperking.

"In 1945 richtte fotografe Maria Austria (1915-1975) het fotobureau Particam op, samen met fotografen Henk Jonker, Aart Klein en Wim Zilver Rupe. Zij richtten zich op documentaire reportages voor kranten en tijdschriften over de werkende mens en het culturele leven van Nederland in de wederopbouw." (Wikipedia)

Prijs 60 euro plus 10 voor stevig verpakte en aangekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Austria, Maria - Koningin Juliana bezoekt scoutskamp Austria, Maria - Koningin Juliana bezoekt scoutskamp

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.