Henk Jonker - Hongaarse zigeuners op doorreis in Nederland

Schrijver:
Titel: Hongaarse zigeuners op doorreis in Nederland
Taal: Nederlands
Uitgever: Particam pictures, 1948
Bijzonderheden: Originele foto van Henk Jonker
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Henk Jonker, Hongaarse zigeuners op doorreis in Nederland. Foto van twee jongens met een tamme kraai en een viool. De familie noemde zich "Manie" van stam of groep, "Weiss" van achternaam.

Originele glanzende zwartwit-foto in prima staat, geen kreuken of krassen, klein plooitje rechter bovenhoek. 21 x 18 cm. Achterzijde gestempeld "Particam Pictures, Amsterdam, foto Henk Jonker".

Henk Jonker (1912-2002) was een Nederlandse fotograaf die in 1945 met zijn vrouw Maria Austria het fotobureau Particam Pictures oprichtte. Zijn foto's van de watersnood van 1953 gingen de wereld rond. In 1998 verscheen van hem het overzichtswerk "Holland zonder haast".

Prijs 50 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henk Jonker - Hongaarse zigeuners op doorreis in Nederland Henk Jonker - Hongaarse zigeuners op doorreis in Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.