Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zinnicq Bergmann, R.J.E.M. van - Het doel bereikt. Oorlogsherin

Schrijver:
Titel: Het doel bereikt. Oorlogsherinneringen van Mr. R.J.E.M. van Zinnicq Bergmann.
Taal: Nederlands
Uitgever: 1990 Van Mazijk B.V. Uitgevers. Leiden
Bijzonderheden: 1e Druk, Hardcover in goede staat, 208 blz. illustr. gesigneerd met naam stempel
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zijn verhaal begint bij zijn enerverende vlucht uit Nederland naar Engeland via Belgiƫ, Frankrijk, Monaco, Gibraltar en Portugal. Hij volgde de opleiding tot militair vlieger in Canada en Engeland en kwam daar voor het eerst in contact met leden van de koninklijke familie.
Tijdens de opmars van de geallieerden was hij zeer actief als vlieger van een Typhoon. Zo vertelt hij over de spectaculaire aanval op een van de torens van de stallen van Paleis het Loo.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zinnicq Bergmann, R.J.E.M. van - Het doel bereikt. Oorlogsherinneringen van Mr. R.J.E.M. van Zinnicq Bergmann. Zinnicq Bergmann, R.J.E.M. van - Het doel bereikt. Oorlogsherinneringen van Mr. R.J.E.M. van Zinnicq Bergmann. Zinnicq Bergmann, R.J.E.M. van - Het doel bereikt. Oorlogsherinneringen van Mr. R.J.E.M. van Zinnicq Bergmann. Zinnicq Bergmann, R.J.E.M. van - Het doel bereikt. Oorlogsherinneringen van Mr. R.J.E.M. van Zinnicq Bergmann. Zinnicq Bergmann, R.J.E.M. van - Het doel bereikt. Oorlogsherinneringen van Mr. R.J.E.M. van Zinnicq Bergmann. Zinnicq Bergmann, R.J.E.M. van - Het doel bereikt. Oorlogsherinneringen van Mr. R.J.E.M. van Zinnicq Bergmann. Zinnicq Bergmann, R.J.E.M. van - Het doel bereikt. Oorlogsherinneringen van Mr. R.J.E.M. van Zinnicq Bergmann.