boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

yvonne kroonenberg - Wat rijmt er op huwelijk ?

Schrijver:
Titel: Wat rijmt er op huwelijk ?
ISBN: 9789025425616
Taal: Nederlands
Uitgever: contact
Bijzonderheden: 2004, Paperback / softback, 127pp goede staat 9789025425616 044 Mannen, relaties en seks vormen opnieuw de hoofdthema's in deze nieuwe bundel bijtende humor van Yvonne Kroonenberg. Van enige mildheid door de jaren heen is geen sprake. Kerels krijgen
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Mannen, relaties en seks vormen opnieuw de hoofdthema's in deze nieuwe bundel bijtende humor van Yvonne Kroonenberg. Van enige mildheid door de jaren heen is geen sprake. Kerels krijgen ervan langs, maar ook op vrouwen is het nodige aan te merken. Mannen stellen zich vaak te onverschillig op: 'Het gaat niet goed met het huwelijk van Marja. Dat huwelijk is eigenlijk ook van haar man, maar daar trekt hij zich de laatste tijd weinig van aan. Van vrouwen kent de betutteling geen grenzen: Ik ken een vrouw die haar man uitsluitend als decor gebruikt. Zij koopt de pyjama's van haar man in de kleuren van de dekbedhoes. Hij mag wel zelf zijn nachtgoed uit de kast halen, maar als hij de verkeerde pyjama kiest, een met een streep of een figuurtje dat niet bij de overtrek past, stuurt ze hem terug: ga maar wat anders uitzoeken.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

yvonne kroonenberg - Wat rijmt er op huwelijk ?