Mannel Sabine Creative Team Adobe Mediaplus, Nijmegen - Adobe P

Schrijver:
Titel: Adobe Photoshop CS + CD Nederlandse versie
ISBN: 9789043008761
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux B.V. Uit 2005 2e Druk
Bijzonderheden: Softcorver 667 pagina's 24x16 formaat
Prijs: € 47,50
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Met Classroom in a Book, de bestsellerserie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining, leert u de functies van Adobe-software snel en moeiteloos kennen. Classroom in a Book geeft u wat geen ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen van Adobe Systems Incorporated, ontwikkeld door experts bij Adobe en getest in les- en ontwikkelomgevingen van Adobe.
'Adobe Photoshop CS Classroom in a Book' omvat eenentwintig lessen. Het boek behandelt de basisfuncties van Adobe Photoshop en bevat talloze tips en technieken die u helpen productief te werken met Adobe Photoshop. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken, of alleen de voor u interessante lessen bestuderen.
Leer hoe u prachtige gelaagde ontwerpen van foto's, tekening en tekst kunt maken. Met behulp van deze lessen creëert u speciale effecten voor drukwerk en voor het web, maakt u classieke doka-correcties, organiseert u uw fotobibliotheek en nog veel meer!
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mannel Sabine Creative Team Adobe Mediaplus, Nijmegen - Adobe Photoshop CS + CD  Nederlandse versie Mannel Sabine Creative Team Adobe Mediaplus, Nijmegen - Adobe Photoshop CS + CD  Nederlandse versie Mannel Sabine Creative Team Adobe Mediaplus, Nijmegen - Adobe Photoshop CS + CD  Nederlandse versie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.