Middelkamp, M. - Schoonheid uit de natuur

Schrijver:
Titel: Schoonheid uit de natuur
ISBN: 9789057203084
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2008, Paperback / softback,
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Werken met kruiden en geuren is inspirerend en creatief. Het intense contact met de natuur geeft lichaam en geest rust, kracht en energie. Herboriste Myriam Middelkamp legt op een eenvoudige en toegankelijke manier uit hoe je met kruiden zelf crèmes en lichaamsoliën kan maken. Ze vertelt wat de verschillende kruiden betekenen voor je lichaam, en hoe je ze kan toepassen.
Recensie(s)
Dit boek gaat dieper in op het gebruik van kruiden voor de lichaamsverzorging. In een eerste deel vertelt de auteur wat je moet weten over verschillende soorten kruiden: de gebruikte delen, de werking en het gebruik. Daarnaast krijgen we info over de eigenschappen en het gebruik van etherische olien, draagolien en boters. Het tweede deel focust op de praktische verzorging van gezicht, lippen, ogen, haar, handen, nagels en voeten. In dit deel vertelt de auteur onder meer welke gereedschappen en ingredienten je nodig hebt in een schoonheidslabo. Daarnaast vind je hier onder andere een vierstappenplan voor de gezichtsverzorging, informatie over de behandelingswijzen voor verschillende huidtypes, en recepten voor een huidscrubbing, gezichtsstoombad, gezichtslotion en gezichtscreme. Ten slotte is er informatie om zelf zeep en deodorants te maken. Achteraan een verklarende woordenlijst, een alfabetische index en een bibliografie. Een degelijk boek met milieuvriendelijke schoonheidsbehandelingen. Luchtige lay-out, verlucht met kleurenfoto's en kaders.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Borro

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Borro
  • Na uw bestelling ontvangen u en Borro een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Borro vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Borro kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.