Werkgroep Zuidelijk Afrika/ Wereld Winkel Groningen, samenstelling,

Schrijver:
Titel: Zuidelijk Afrika Kongres VII. Geen geld voor onderdrukkend geweld!
Taal: Nederlands
Uitgever: Werkgroep Zuidelijk Afrika/ Wereld Winkel Groningen, 1976
Bijzonderheden: 73 pp., brochure. Met foto's en enkele tabellen. Omslag door Wim Gersteling. Mooie jaren-70 brochure. Cover licht sleets, verder goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

marginaal uit Amstelveen

Marginaal, een boekwinkeltje met allerhande marginaal drukwerk en gerelateerde boekcuriosa: geschenken voor relaties van boekhandel en uitgeverij, bibliofiele uitgaven, gelegenheidsdrukwerk, beperkte oplagen, brochures en ander drukwerk dat aan de papiercontainer is ontsnapt.
Uitgaven in goede (tweedehands)staat, tenzij anders vermeld. Zie ook de foto's.
Dun en klein, zodat de verzendkosten altijd meevallen.
Verzendkosten (in de meeste gevallen) binnen Nederland van € 1,74 - € 2,60 - € 3,48 of € 3,90 (tot 2 kg). Pakket: € 5,75 binnen Nederland, België voor € 2,80, € 4,20, € 8,40 (briefpost tot 350 gr). Pakket: € 7,35 met DPD
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Werkgroep Zuidelijk Afrika/ Wereld Winkel Groningen, samenstelling, - Zuidelijk Afrika Kongres VII. Geen geld voor onderdrukkend geweld!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij marginaal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met marginaal
  • Na uw bestelling ontvangen u en marginaal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van marginaal vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • marginaal kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.