Galle, Theodore - Miracula et beneficia SS. Rosario Virginis Ma

Schrijver:
Titel: Miracula et beneficia SS. Rosario Virginis Matris devotis a Deo opt. max. collata
Taal: Nederlands
Uitgever: Antverpiae, Joannes Gallaeus excudebat
Bijzonderheden: Zestien fraaie kopergravures van Theodorus Galle
Prijs: € 500,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vollederen bandje uit de negentiende eeuw, mooi vergulde rug en scharnieren wat geschaafd, 19 x 14 cm. Op binnenzijde van schutblad gesigneerd Rivière (Engels boekbindersatelier, 1829-1939, deze signatuur in gebruik van 1840 tot 1860). Ex-libris Edward Arnold. Mooi marmerpapier als schutbladen.
Het binnenwerk bevat een gegraveerde titelbladzijde en vijftien kopergravures met religieuze voorstellingen. Prima staat.
De eerste uitgave van dit boekje werd in 1610 gedrukt door het Plantijnse huis, voor rekening van Theodorus Galle, die ook de gravures sneed. Deze herdruk voor rekening van Jan Galle (1600-1676) is ongedateerd maar wordt gesitueerd rond 1675.
Zeer zeldzaam, geen enkel exemplaar in een Belgische openbare collectie. Niet in STCV. Ik vind ook geen ander exemplaar te koop op internet.
Prijs 500 euro inclusief aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Galle, Theodore - Miracula et beneficia SS. Rosario Virginis Matris devotis a Deo opt. max. collata Galle, Theodore - Miracula et beneficia SS. Rosario Virginis Matris devotis a Deo opt. max. collata Galle, Theodore - Miracula et beneficia SS. Rosario Virginis Matris devotis a Deo opt. max. collata Galle, Theodore - Miracula et beneficia SS. Rosario Virginis Matris devotis a Deo opt. max. collata

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.