Montignac , Michel . [ isbn 9789044314052 ] 4817 - De Nieuwe M

Schrijver:
Titel: De Nieuwe Montignac . ( Eten als God in Frankrijk . ) Afvallen maar wel genieten van alle goede dingen in het leven als vlees, kaas, chocolade en een mooi glas wijn: Michel Montignac bewijst dat het kan. Niet met het nieuwste trend-dieet, -
ISBN: 9789044314052
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books .
Bijzonderheden: Genaaide paperback in bijna als nieuwe staat - 4817 - 1e dr 2005 - 256 p - 650 gr - 17,2x21,7 cm
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
maar met de Montignac methode - een bewezen klassieker.


Na twintig jaar komt Montignac met een hernieuwde versie van zijn afslankdieet dat gebaseerd is op een juiste mix van koolhydraten met een lage glycemische index (GI) met als doel het voorkomen van hyperinsulinisme, wat volgens Montignac de oorzaak is van overgewicht. In het boek wordt eerst uitgebreid ingegaan op de achtergronden van het dieet. Daarna wordt de periode 'Snel afslanken' beschreven met voorbeelden van maaltijdkeuzes. Vervolgens de periode 'Gewichtscontrole' ook met voorbeelden van maaltijdkeuzes. Hierna volgt een vijftigtal recepten met als afsluiting GI-tabellen, een woordenlijst en een register. Het boek is rijkelijk voorzien van mooie kleurenfoto's. Omdat men bij het samenstellen van de maaltijden niet alleen moet letten op de GI van voedingsmiddelen, maar ook op de combinatie koolhydraten-eiwitten-vetten is toepassing van het dieet lastig en blijft de vraag hoe lang men een dergelijke eetgewoonte kan volhouden; brood is bijvoorbeeld alleen toegestaan bij ontbijt en als tussendoortje. Op de kaft rode en blauwe belettering op een achtergrondfoto van kaas en wijn. Met register
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Montignac , Michel . [ isbn 9789044314052  ] 4817 - De Nieuwe Montignac . ( Eten als God in Frankrijk . ) Afvallen maar wel genieten van alle goede dingen in het leven als vlees, kaas, chocolade en een mooi glas wijn: Michel Montignac bewijst dat het kan. Niet met het nieuwste trend-dieet, -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.