Bremmer, R.H. - Visioenen op Patmos / druk 9

Schrijver:
Titel: Visioenen op Patmos / druk 9
ISBN: 9789060155264
Taal: Nederlands
Uitgever: Vuurbaak, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 2002, Paperback / softback, nieuwstaat niet gelezen
Prijs: € 5,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur is predikant van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt. Hij bespreekt in dit boek, hoofdstuk voor hoofdstuk, het - we mogen wel zeggen - moeilijkst uit te leggen bijbelboek. Aan de hand van wat eerder daarover is verschenen, van uitleggers van professie, vooral van Prof. S. Greydanus, geeft hij een zeer heldere verklaring van teksten en gedachtengang. De tekst van deze achtste druk is vrijwel gelijk aan de vorige druk. Wel zijn aan elk hoofdstuk meer en uitvoerige vragen toegevoegd.
Verder lezen

Boekhuis Litra

Boekhuis Litra uit Swifterbant

Logo Boekhuis Litra

De onkosten die wij in rekening brengen zijn de verzendkosten en indien het pakje door de brievenbus kan eventuele nog andere kosten. ECHTER ALTIJD ZIJN DE KOSTEN DAN 5,45 Indien het pakket NIET door de brievenbus kan 7,25 Een goed boek is een goede vriend! Alleen bij over het hoofd geziene ernstige beschadigingen worden verzendkosten vergoed!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bremmer, R.H. - Visioenen op Patmos / druk 9

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhuis Litra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhuis Litra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhuis Litra een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhuis Litra vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhuis Litra kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.