Watering C.W. van de - Met de ogen dicht

Schrijver:
Titel: Met de ogen dicht
Taal: Nederlands
Uitgever: Coutinho
Bijzonderheden: 1979 152pp als nieuw
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
De auteur tracht aan de hand van een gedicht van Lucebert inzicht te geven in de bijzondere kenmerken van experimentele poezie en in de mystiek als kernbestanddeel van diens poezie. De gedichten van Lucebert heten moeilijk toegankelijk. Op grond van uiterst gedetailleerde en vooral ook geduldige observatie van taalgebruik en een gedetailleerde analyse met behulp van termen en onderscheidingen uit de taalkunde slaagt de auteur erin de interpretatie van Luceberts poezie uit te tillen boven de banale uitleg van aanvoelen, poly-interpretabiliteit en associatief taal- en beeldgebruik. De betekenis van Luceberts poezie is wetenschappelijk na te speuren. Een hoofdstuk over de mystiek en over de samenhang met nog vier andere gedichten uit dezelfde bundel besluiten deze waardevolle studie.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 2.49
100-350 gr. € 3.32
350gr. - 2000 gr. € 4.15
Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75
Postnl: € 9.30
Ophalen bij DHL of DPD depôt
€ 4.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Watering C.W. van de - Met de ogen dicht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.