D. van Rooy - Aardbeien, ansjovis en asperges

Schrijver:
Titel: Aardbeien, ansjovis en asperges
ISBN: 9789077570012
Taal: Meertalig
Uitgever: TRIAGILITAS Etten-Leur 2003 9789077570012
Bijzonderheden: geb. hardcover 120pp. in zeer goede staat, bijz. foto's en gerechten, ned/engels, oblong 27,5/21,5cm
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Terwijl de hele wereld zich de afgelopen tijd bezig hield met de ‘triple A’ status van landen en banken, is in Bergen op Zoom sinds begin deze maand ook de triple A-koorts weer begonnen.

De financiële zorgen in Bergen op Zoom zijn niet anders dan in vergelijkbare andere steden, waar bezuinigd moet worden. Als een geboren Bergenaar het in deze tijd heeft over triple A dan bedoelt hij asperges, aardbeien en ansjovis… en dan wel verse ansjovis, die gevangen wordt in de Oosterschelde.
Er is nog één vissersfamilie die zich daarmee bezighoudt, de familie Van Dort, uit Bergen op Zoom. De visjes zijn met 20 centimeter iets groter die de kleine zoute visjes die je op de pizza. Ze worden niet gezouten, zoals dat in de landen rond de middellandse zee gebeurt, maar gaan zo de pan in om te bakken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D. van Rooy - Aardbeien, ansjovis en asperges

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.