boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Vogel - Mijn leven en werk

Schrijver:
Titel: Mijn leven en werk
ISBN: 9789021836034
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: 1986 Paperback / softback, 187pp goede staat 9789021836034 151De hoofdpersoon van dit boek is een van de bekendste en tegelijk meest omstreden figuren uit het alternatieve medische circuit.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De hoofdpersoon van dit boek is een van de bekendste en tegelijk meest omstreden figuren uit het alternatieve medische circuit. Zijn boek "De kleine dokter" (sinds 1960 in meer dan 700.000 exemplaren alleen al in Nederland verkocht) is enerzijds voor velen een trouwe vraagbaak, anderzijds voor velen een aanstootgevend stuk kletskoek en charlatannerie. In zo een onduidelijke situatie is informatie over de persoon die zulke heftige controverses oproept, altijd nuttig; dit boek geeft zulke informatie. De auteurs hebben Vogel vele malen geinterviewd en zo te zien trouw opgetekend en correct verwerkt wat hij hun allemaal verteld heeft. Het resultaat is op zijn minst een boeiend en inspirerend geschreven verhaal, waarin de uitzonderlijk sterke persoonlijkheid van Vogel en zijn geniale trekken inclusief de problematische kanten die een mens met geniale trekken meestal ook heeft, goed uit de verf komen. Het is een onversneden "pro-Vogel"-boek; dat wel. Aan de wetenschappelijke discussie over de waarde van de natuurgeneeskunde volgens Vogel, zal het dan ook weinig bijdragen, maar dat pretendeert het ook niet. Bevat vele zw/w. foto's.

(NBD|Biblion recensie, Dr. H.S. Verbrugh)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vogel - Mijn leven en werk