Bos, Tamara - Waar is het paard van Sinterklaas? - luisterboek

Schrijver:
Titel: Waar is het paard van Sinterklaas? - luisterboek
ISBN: 8717703011647
Taal: Nederlands
Uitgever: Luistervink/ leopold
Bijzonderheden: 2007, luisterboek met 2 cd's in mooie hoes met een foto uit de film. In goede staat
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,80 (binnen Nederland)
Meer info:
"Sinterklaas is weer naar Spanje. Pas volgend jaar komt hij terug. In de tussentijd mag Winky voor zijn paard Amerigo zorgen. Ze krijgt paardrijles op de pony Naf-naf, en tante Cor en oom Siem leren haar alles over het verzorgen van paarden. Winky vindt het allemaal fijn, maar toch kriebelt er iets. Ze wil zo graag op Amerigo tijden. Maar oom Siem en tante Cor vinden dat niet goed. Het paard is veel te groot. De maanden gaan voorbij en Winky leert steeds beter rijden – totdat er iets verschrikkelijks gebeurt... Winky is alleen op de boerderij als Amerigo ontsnapt! Ze racet op haar fiets de duinen in, maar het paard is verdwenen.
Wat nu?
"
Verder lezen

Hidden Treasures

Hidden Treasures uit Oost-Souburg

Logo Hidden Treasures

Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi, geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken.

In Nederlands en Engels.

Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos, Tamara - Waar is het paard van Sinterklaas? - luisterboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hidden Treasures

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hidden Treasures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hidden Treasures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hidden Treasures vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hidden Treasures kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.