Berg, Carine van den - Voetdiagnostiek Theorie en praktijk v

Schrijver:
Titel: Voetdiagnostiek Theorie en praktijk van reflexzonemassage en -therapie
ISBN: 9789060108352
Taal: Nederlands
Uitgever: Strengholt
Bijzonderheden: 1996 4e druk / paperback / 242 pag. / 426 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Er bestaan talrijke boeken over voetreflexzonemassage en -therapie. Een boek echter, speciaal gewijd aan voetdiagnostiek bestond nog niet. En een leerboek al helemaal niet. U heeft nu het eerste exemplaar in handen! Het boek is gestructureerd opgezet, waardoor het uitermate geschikt is als leerboek voor de beginnende masseur en als naslagwerk voor de gevorderde. De uitgangspunten bieden een kader, waarbinnen ieder zijn eigen werkwijze (verder) kan ontwikkelen. Dit leerproces leidt tot zelfstandige denkers, die weten wat en waarom ze zo masseren. En daarmee kan iedereen beter uit de voeten.
Recensie(s)
Voetreflexologie is een massagemethode waarbij de organen gestimuleerd of afgeremd worden. Hierbij is ook diagnose mogelijk. De therapeut voelt afwijkingen en kan daar conclusies uit trekken betreffende functie van de ermee corresponderende organen. De auteur van dit boek gaat verder en legt tevens verbanden tussen wat zij vindt en de betekenis ervan op psychisch gebied, vergelijkbaar met de gedachten van Dethlefsen en Dahlke. Het boek geeft na een inleiding informatie over massage gericht op de praktijk: vervolgens algemene voetdiagnostiek, waarna elk gebied apart uitgebreid wordt behandeld. Tot slot een oefendeel met 32 duidelijke kleurenfoto's. Het geheel ziet er verzorgd uit, is duidelijk ingedeeld en de onderdelen zijn in de inhoudsopgave goed terug te vinden. Voor therapeuten die reeds met voetreflexologie werken of (als lesboek) voor studerenden hiervoor. Met onvolledige literatuuropgave waarin plaats en jaartal van uitgave ontbreken.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, Carine van den - Voetdiagnostiek  Theorie en praktijk van reflexzonemassage en -therapie Berg, Carine van den - Voetdiagnostiek  Theorie en praktijk van reflexzonemassage en -therapie Berg, Carine van den - Voetdiagnostiek  Theorie en praktijk van reflexzonemassage en -therapie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.