Mehta, A.K. en H.W. Sandhove - Panchakarma Reiniging en gez

Schrijver:
Titel: Panchakarma Reiniging en gezondheid volgens Ayurveda
ISBN: 9789021592190
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 1996 / paperback / 224 pag. / 305 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Milieuvervuiling, slechte werkomstandigheden en verkeerde voeding zijn soms onontkoombaar en vormen een belasting voor het lichamelijk functioneren. Panchakarma is een uniek onderdeel van ayurveda, de traditionele geneeskunde van India. Deze effectieve reinigingsmethoden leveren een wezenlijke bijdrage aan ieders lichamelijke én geestelijke gezondheid. Dit boek is opgezet vanuit de praktijk en geeft informatie die door iedereen gemakkelijk kan worden toegepast. Meer dan 20 speciale reinigingstherapieën worden geïntroduceerd en in detail beschreven. De behandelingen zijn ook geschikt om als aanvulling op andere reinigingsbehandelingen te worden toegepast. Bijzondere recepten, instructieve tekeningen, een verklarende woordenlijst, een preparatenbeschrijving plus een index maken het boek compleet. Een praktische gids om binnen handbereik te houden.
Recensie(s)
Ayurveda is een oeroud, Indisch, medisch systeem, dat inmiddels ingang heeft gevonden in het Westen. Een wezenlijk onderdeel ervan is de panchakarmatherapie, een praktische methode om het lichaam te reinigen. De arts Mehta en de auteur Sandhövel behandelen in dit boek de diverse onderdelen van deze methode d.m.v. tips en behandelwijzen, die zowel door professionele therapeuten als door leken kunnen worden uitgevoerd. Hierin schuilt m.i. een gevaar: ik zie niet graag leken op de stoel van een arts zitten. Voor het overige vind ik het een goed opgezet boek met een begrijpelijke uitleg van ruim twintig reinigingstherapieën, die in detail worden beschreven en voorzien van grappige recepten, verklarende woordenlijst en index. De bibliografie is summier. Al met al een bruikbaar boek dat de Ayurveda uit een andere hoek benadert dan gewoonlijk, het Oosten m.i. overwaardeert en jammer genoeg primitief geïllustreerd is. Bevat een summiere bibliografie, enkele adressen en informatie over de auteurs. Frisse omslag, kleine letter.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mehta, A.K. en H.W. Sandhove - Panchakarma   Reiniging en gezondheid volgens Ayurveda Mehta, A.K. en H.W. Sandhove - Panchakarma   Reiniging en gezondheid volgens Ayurveda Mehta, A.K. en H.W. Sandhove - Panchakarma   Reiniging en gezondheid volgens Ayurveda

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.